OverZYGHT

Efficiënt en effectief werken is voor lokale overheden een vanzelfsprekendheid. Er wordt immers gewerkt met gemeenschapsgelden. ZYGHT helpt organisaties om efficiënt en effectief te worden en te blijven. Onze medewerkers zijn kenniswerkers met een hart voor de publieke zaak.

Wat doen wij precies?

Medewerkers

Onze medewerkers komen uit het werkveld waarin wij opereren. Dat geldt voor de 4 oprichters van ZYGHT maar ook voor andere medewerkers die wij inzetten. Die binding met de praktijk vinden wij belangrijk en draagt onze expertise.

Werkprocessen

Ondersteuning bij uw werkprocessen met VyZyr Belastingen of begeleiding om uw processen te uniformeren naar de Landelijke Lokale Belastingprocessen? Wij doen het.

Projecten

Onze experts helpen u bij de uitvoering van dataprojecten. Van projectleiding tot de meest complexe query’s. Uiteraard op basis van onze jarenlange ervaring.

Management informatie

Op basis van VyZyr helpen wij u aan informatie de specifiek is voor uw organisatie. Wij leveren experts die vertrouwd zijn met de BI-tool VyZyr en met uw processen. Wij denken met u mee en komen met verrassende inzyghten.

ZYGHT experts

(ga met de cursor over een foto voor meer informatie)

(klik op een foto voor meer informatie)

Wil jij ook jouw expertise inzetten om andere organisaties te helpen?

neem contact op

Klanten